banner798
 Lig bitti küme düştük ve kendi kendimize kaldık, ama sorunlar bitmek bilmiyor. Hüseyin ÇAMAŞ’ la ayak üstü sohbet etme fırsatı buldum ve sorunları dinlemeye anlamaya çalıştım.
           

Bir kulüp başkanının bu kadar bunaltıldığı bir kulüp görmedim. Hataları yanlışları olabilir ama insan olgusu diye bir şey vardır. Otuz dakikalık sohbetimizde susmak bilmeyen telefon trafiğine şahit oldum. Arayan her kişinin ortak noktası “ PARA” idi ve yumuşak yüzünün kurbanı olmanın acısını çekmekle meşgul olan bir başkana şahit oldum. Bu işin böyle yürümeyeceğini bırakma aşamasına geldiğini söylerken, insanların bu denli para hırsıyla kendisine saldırmasına anlam verememekte idi….
           

Bafra Belediye Spor futbol takımının artık böyle yürümeyeceği apaçık ortada, acilen yeni ve bambaşka bir yapılanmaya ihtiyaç vardır ve kaçınılmaz hale gelmiştir. Herkes ne koparırsam mantığı ile hareket ederse bu işin sonu nereye varır acaba? Futbol takımında aldığı paranın karşılığını veremeyen futbolcuların bile bu denli hareket etmeleri hangi dürüstlük mantığıyla bağdaşır. Federasyona şikayet ederim, başkanı tehdit ederim diyerek şantaj yapan futbolcuların artık bu takımda yer bulmaları mümkün değildir ve böylede olacak.
 

Bir dost olarak bende kendisine gerekenleri söyledim, bu işin böyle yürümeyeceğini ve başkanlığı bırakması tavsiyesinde bulundum. Bırakır veya bırakmaz kendisinin bileceği bir iş ama; böyle devam ederse ruh sağlığının bozulacağını söyledim. Çok daha önce devam eden yanlışlıkların Hüseyin Başkanın başına patladığına inanıyorum. Transfer ücretlerini yüksek tutarak futbolda günlük başarı peşinde koşanların bu günkü günlere getirdiği ortadadır.
 

Karadeniz takımlarının Bafra Belediye Spor takımından transfer ücretleri konusunda daima şikayetçi olduklarını biliyoruz. Bazı insanlar bu konuda geleceğimizi batırmışlardır ve Hüseyin Başkanda bunun son kurbanı olmuştur. Bundan sonraki süreçte yapılması gerekenler vardır ve yapılacakları bilenler uygulamaya koymalıdır. Aynı anlayışı sürdürmek isteyenlerin, bu işin sonunu da düşünmeleri gerekir. Sabrın taştığı günler gelirse o zaman konuşulacak futbol ortamı da kalmaz.
 

Lütfen herkes biraz daha anlayışlı olsun ve bildiği kadar konuşsun SAYGILARIMLA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.